Syysmuoti on täällä – Capri Collectionin ihana syksy

Vaikka elokuussa mielen valtaa aina haikeus kesän loppumisesta, syysmuoti jaksaa silti sykähdyttää joka kerta. Odotan joka vuosi yhtä innolla syysmekkoja, -neuleita, -nilkkureita, -huiveja & -tunikoita – myös housuihin pukeutuminen kesän pitkän mekkokauden jälkeen viehättää kovasti. Syksy tuntuu vuosi vuodelta uudelta alulta ja vaatekaappi kaipaa uusia piristäviä tuulia.

Capri Collection syysmuoti 2022 Zelda mekko ja Skyler kaftaani
Capri Collection syysmuoti 2022 Kenza pusero ja Victory paitajakku

Monet teistä tietävätkin, että olen edustanut Capri Collectionia jo useita vuosia, joten mallisto jos toinenkin on tullut nähtyä. Usein mallistoista nousee esille joitakin vaatteita, joista muodostuu myös lemppareita minulle, mutta tämän syksyn Capri Collectionin vaatemallisto on kokonaisuudessaan mieleen minulle, vaikea nostaa sieltä erityisiä lemppareita esille (paitsi Zelda mekko, joka on minun ehdoton suosikkien suosikki!!). Mallistossa on kivasti mekkoja, tunikoita, paitoja, housuja & huituloita (tiedätte minun huitula-loven) – jokaiselle löytyy taatusti jotakin.

Capri Collection syysmuoti 2022
Capri Collection syysmuoti 2022 Aurora kaftaani

Minulla on sellainen fiilis, että Capri Collection on löytänyt ihan uuden vaihteen tekemiseensä ja että heillä on todella hyvä draivi juuri nyt. Se näkyy kaikessa ja heidän vaatemallistoa on ilo myydä. Minä tykkään, jälleenmyyjät tykkäävät ja mikä parasta vaatteita ostavat asiakkaat tykkäävät. Saan tosi paljon tuotekyselyitä happystylebymerja instanseuraajiltani ja se tekee minut valtavan iloiseksi. Teen vielä vähän tuonnempana ihan erillisen postauksen itse Capri Collectionista, jossa kerron tarkemmin ketä siellä työskentelee ja mitä he siellä tekevät.

Capri Collection syysmuoti 2022 Odette toppi

Capri Collectionin syysmalliston toimitukset ovat nyt alkaneet jälleenmyyjille, joten ihanista kivijalkaliikkeistä ympäri Suomea löytyvät tällä tai viimeistään ensi viikolla ensimmäiset ihanuudet. Toimitukset jatkuvat aina lokakuulle asti eli kannattaa seurailla tilannetta. Minulta voi kysyä lähimmän jälleenmyyjän tietoja täällä blogissa tai happystylebymerja instan kautta, vastaan tosi mielelläni tiedusteluihin. Ja eipä muuten unohdeta capricollectionsuomi instatiliä eli päivitän myös sitä. Sinne laitan siis vain ja ainoastaan Capri Collectioniin liittyviä päivityksiä, tuonne happystylebymerja päivitän kaikkea maan ja taivaan väliltä vähän fiiliksen mukaan.

Capri Collection syysmuoti 2022 Skyler kaftaani ja Zelda mekko
Capri Collection syysmuoti 2022 Kenza pusero
Capri Collection syysmuoti 2022 Zelda mekko

Ohessa siis fiiliksiä Capri Collection syysmuodista, mitä tykkäät? Kuvat, joissa minä olen, on ottanut paras Jetta Jalander (löytyy instasta nimellä jettajphotography) ja muut kuvat ovat Capri Collectionin kuvapankista.

12 Responses

 1. Aivan ihana syysmallisto. Helsingin jälleenmyyjistä olisi kiva saada tietoa.

  1. Heippa ja kiitos ihka ensimmäisestä kommentista blogiini <3 Country Whitessa on todella hyvä valikoima Capri Collectionia. Heillä on isot myymälät sekä Tuomarinkylässä että Mankkaalla. Myös Hilda Viola Museokadulla myy sekä Felinas Töölöntorin kupeessa otti myös syksyä jonkin verran myyntiin. Ihanaa viikonloppua sinulle! Terkkusin Merja

 2. Ihanaa, kun aloitit bloggaamisen. Nyt alkaa olla sellainen fiilis, että blogit tekevät uutta tuloaan.
  Syysmallisto näyttää kivannäköiseltä! Niinkuin sanot syysmuoti sykähdyttää kesän jälkeen.
  Ihanaa viikonloppua, Merja <3

  1. Kiitos Tuula <3 On kyllä kiva, kun blogit alkavat taas kiinnostella ja tulee lisää bloggaajia. Toivottavasti tulee myös meitä aikuissellaisia 🙂 Ihana syksy on vaatemuodin osalta tulossa, ensi viikolla onkin jo syysvaatekelit.

   Ihanaa viikonloppua sinulle myös!

 3. Moikka Merja,
  Lämpimät onnittelut uudelle blogillesi! Hyvältä ja selkeältä näyttää enkä huomannut mitään toimimattomuutta.
  Zelda-mekko on todella kaunis ja ihanat värit 🙂
  Mukavaa viikonloppua Merja <3

  1. Kiitos Maarit <3 Zelda on minunkin suosikki, ensi viikolla alkaakin olla jo syysvaatekelit. Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

  1. Kiitos Tiina <3 Tämä syksyn muoti tuntuu tosiaan erityisemmältä kuin aikoihin ja ensi viikolla taidetaankin saada jo pukeutua aika syksyisesti. Nautitaan siis vielä "viimeisistä" kesäpäivistä tälle vuodelle 🙂

 4. Onnea kauniille blogillesi!! Caprin syysmallistoa rulossa vaatekaappiin, ihania ovat.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ooh la la!

Katso muut mielenkiintoiset jutut