Haluatko kurkistaa Capri Collectionin ”Behind the scenes”?

Vihdoinkin reissu Ruotsin Boråsiin toteutui elokuun alkupuolella! Olen aloittanut yhteistyön Capri Collection kanssa jo alkuvuodesta 2016 ja vieraillut useamman kerran heidän toimistolla. Nyt kuitenkin korona teki näihin vierailuihin valitettavan pidemmän tauon, mutta viimein pääsin taas tapaamaan tätä huippujengiä!

Capri Collectionin tyyliä Formex-messuilla Tukholmassa

Päämarkkinat Ruotsi, Norja & Suomi

Capri Collectionin on perustanut aviopari Anna & Ulf melkein 30 vuotta sitten. Ruotsi on heidän päämarkkina-alueensa, mutta brändin vaatteita myydään myös Norjassa sekä tietty täällä meillä Suomessa. Merkki onkin ilahduttavasti löytänyt omat uskolliset asiakkaat sekä myös uusia asiakkaita, jotka tykkäävät Capri Collectionin omanlaisesta tyylistä. Suomessa jälleenmyyjiä on useita kymmeniä ja minusta onkin huippua tehdä yhteistyötä sekä Capri Collectionin että ihanien jälleenmyyjien kanssa.

Capri Collectionin pääkonttori sijaitsee Boråsissa, joka on noin 50 km Göteborgista etelään. Sinne on todella kätevä matkustaa, otan lennon Göteborgiin ja Ulf noukkii minut lentokentältä. Borås on viehättävä kaupunki ja sinne on sijoittunut erityisesti ruotsalaisia vaatealan yrityksiä. Boråsissa voi opiskella myös yliopistossa vaateteollisuuteen liittyviä asioita.

Capri Collection tiimi
Capri Collection tiimi

Perheyritys

Capri Collection on siis tosiaankin perheyritys, jossa Ulf vastaa kokonaisuudesta ja pyörittää toimiston puolta ja Anna taas on design-puolen pääsuunnittelija. Suunnittelupuolella työskentelevät myös Maria sekä Sanna ja Ruotsin myynnistä taas vastaavat Marie ja Åsa. Tapasin uudet Ruotsin myyntiedustajat nyt ensimmäistä kertaa ja olipa kiva tutustua näihin mahtaviin naisiin.

Capri Collection myyntiedustajat Marie, Åsa & Merja
Capri Collection myyntiedustajat Marie, Åsa & Merja

Mallistokokoukset

Mallistokokouksissa käymme läpi tulevan alkavan sesongin tilannetta, mitkä ovat olleet bestsellereitä, mikä on ollut jälleenmyyjien palaute, toimitusten tilanne ja mitä me myyntiedustajat olemme mallistosta mieltä (kiitokset, parannusehdotukset, jne.). Sen jälkeen esitellään uusi tuleva mallisto, jota siis ryhdymme myymään ennakkoon jälleenmyyjille. Eri vaatemerkeillä prosessi vaihtelee, mutta Capri Collectionia alan myymään tyypillisesti ennakkoon noin puoli vuotta ennen ensimmäisiä jälleenmyyjätoimituksia. Capri Collection on siitä loistava vaatemerkki, että vaikka myyn mallistoa ennakkoon, myyn sitä paljon myös kuluvan kauden aikana. Eli esimerkiksi tämän syksyn toimituksia olen myynyt jo keväällä, mutta olen myynyt mallistoa tosi paljon nyt vielä elokuussakin. Tykkään tällaisesta joustavuudesta, se sopii erinomaisesti minun tavalle tehdä töitä.

Capri Collectionin pääkonttori Boråsissa. Asuna Capri Collection Stormi kaftaani
Capri Collectionin pääkonttorissa Boråsissa. Asuna Capri Collection Stormi kaftaani

Mallistot

Capri Collection on ottanut isoja kehitysaskeleita viime vuosina, mallistot ovat erinomaisia ja ne ovat just eikä melkein omaa tyyliäni. Uusia jälleenmyyjiä on myös ihastunut Capri Collectionin tyyliin, mikä tietty ilahduttaa minua kovasti. Mallistossa on kivasti särmää, mutta myös paljon perusvaatteita – mm. Capri Collectionin farkuilla on jo oma fanijoukkonsa, ne istuvat loistavasti aikuiselle naiselle ja farkuissa kohtaa erinomaisesti laatu/hintasuhde. Mallistossa on myös tunikoita, mekkoja, neuleita, huituloita, myös muita housuja kuin farkkuja ja näistä kaikista saakin koottua kokonaisuuksia niin arkeen kuin juhlaan.

Capri Collection Formex-messuilla elokuussa 2022.Huipputiimi messuilla vasemmalta oikealle
Åsa, Marie & Anna
Capri Collection Ulf
Capri Collection Ulf

Työ ei ole vain työtä

Työ ei ole minulle vaan työtä vaan se on myös tärkeitä ihmissuhteita, luottamusta, kunnioitusta ja hyvää flowta. Tehdään ja kehitytään yhdessä, keskustellaan sekä kuunnellaan toinen toisiamme. Omat Ruotsin reissuni ovat kuten sanottu jääneet vähiin viime vuosina, mutta Ulf on tuttu näky Suomessa useamman kerran vuodessa. Hän käy Fashion Centerin ammattilaistapahtumissa sekä moikkaamassa minua & ihania jälleenmyyjiämme ympäri Suomea säännöllisesti. Capri Collectionin kanssa yhteistyö onkin juuri tuota kaikkea edellä mainitsemaani, on ilo työskennellä heidän kanssaan.

Pussss & kram, kiitos kuluneista vuosista, uusia innolla odottaen – te olette minun jengi <3

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ooh la la!

Katso muut mielenkiintoiset jutut