Olen Merja

Tervetuloa Happy Style by Merja -blogiini!
Luvassa ei taida olla vauhtia eikä vaarallisia tilanteita, mutta aikuisen naisen pukeutumisvinkkejä sitäkin enemmän ja siinä ohessa nautitaan myös elämästä.

Blogissani haluan rohkaista myös sinua pukeutumaan omalla tyylilläsi, kivasti ja aikuisella tavalla nuorekkaasti. Minun motto on, että ei ole oikeaa tai väärää, pääasia että itse viihtyy vaatteissaan ja tuntee olonsa omaksi itsekseen. Blogi on kulkenut ajatuksissani pitkään mukana, mutta nyt viimein aika on oikea bloggaamiselle, joten tervetuloa mukaan.

Sampanjailmapallo koristamaan juhlia

Miksi aikuisen naisen blogi?

Olen Merja +50 v. elämästä suunnattomasti nauttiva aikuinen nainen. Olen löytänyt oman tyylini vasta yli 40-vuotiaana ja luonnehtisin sitä rennoksi sekä vaihtelevaksi. Pukeutumiseni kulmakivi on housut, mutta ilokseni mekot ovat tulleet yhä vahvemmin viime vuosina mukaan pukeutumiseeni. Täällä blogissani haluan rohkaista teitä muita aikuisia naisia pukeutumaan rohkeasti omalla tyylillä, kivasti ja aikuisella tavalla nuorekkaasti.

Blogissa tullaan käsittelemään myös muita aiheita, kuten kauneutta, hyvinvointia, matkustamista, ravintoa, ravintoloita jne, mutta ylipäätään yritän tuoda blogissani esille positiivista fiilistä ja nauttia elämästä. Myös ihana perheenjäsenemme ja monille instastani tuttu havannankoira Albert seikkailee välillä tarinoissani mukana.

Vaatealalla

Toimin vaatealan yrittäjänä ja edustan Suomessa kolmea ruotsalaista brändiä Capri Collectionia, Ajlajkia sekä NOT New Odd Things. Lisäksi perustimme pari vuotta sitten kollegani Hannan kanssa yhteisen yrityksen HugMe Lifestyle, jolla edustamme hollantilaista vaatebrändiä Yestiä ja ruotsalaista Saddler laukkumerkkiä. Lisäksi meillä on omaa mekko- ja tunikamaahantuontia.

Kiva, jos kiinnostuit ja jäät seuraamaan matkaani. Otan mielelläni vastaan toiveita ja ideoita blogini sisältöön liittyen. Keskustelen myös mielelläni pukeutumiseen, tyyliin, aikuisen naisen elämään liittyvistä asioita tai ihan mistä vaan joko täällä blogin kommenttikentässä, instassa tai sähköpostitse.

Tästä se lähtee – tervetuloa!

Vaatealalla