I like Ajlajk ūüß° Edellisess√§ postauksessa esittelin Capri Collectionin ja t√§n√§√§n on Ajlajkin vuoro. T√§m√§ vaatemerkki on my√∂s kovasti mieleeni, se on sopivasti erilainen kuin Capri Collection – Ajlajkilta l√∂yd√§n itselleni paljon mekkoja.

@ajlajksweden on niin ikään ruotsalainen perheyritys (perustettu 2010) ja sitä luotsaavat Tommy sekä hänen vaimonsa Leena, jolla on suomalaiset sukujuuret. Heidän kanssaan on ihana tehdä töitä, asiat sujuvat ja kaikki hoituu nopeasti. Koronan takia olen tavannut heitä vain kerran, koska aloitin Ajlajkin edustuksen tammikuussa 2020, mutta olemme muutoin ahkerasti yhteyksissä.

Tämä edustus tupsahti minulle siten, että Ajlajkin aiempi edustaja ihan paras Riitta Stenroos siirtyi muihin töihin ja kysyi, olisinko kiinnostunut ottamaan tämän agentuurin hoitaakseni? No tottakai, sillä olinhan ostanut ko. brändin vaatteita vuosien mittaan, koska ne ovat niin oman tyylisiäni!!

Jälleenmyyjät myyvät kivasti Ajlajkia ja myös heitä on noin viitisenkymmentä. Hinta/laatusuhde on hyvä ja Ajlajkilla on oma fanijoukkonsa, jotka itseni lailla tykkäävät merkistä paljon.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ooh la la!

Katso muut mielenkiintoiset jutut