Olen yrittäjä ja työkseni edustan useampaa vaatebrändiä Suomessa ja ajattelinkin esitellä ne teillä. Ensimmäisenä on vuorossa itseoikeutetusti rakkain ”lapseni” eli Capri Collection.  

Elämässä moni asia kai tapahtuu sattumalta tai sitten ei, mutta Capri Collectioniin liittyy hauska tarina. Ajauduin ylipäätänsä vaatealalle sattumalta vuonna 2012 ja vuoden 2015 loppusyksystä tulin siihen tulokseen, että minun oli aika siirtyä eteenpäin sen hetkisestä työpaikastani. Mieheni kyseli, että kannattaisiko minun ensin varmistaa, mitä teen seuraavaksi, mutta en kuunnellut häntä. Olimme lähdössä vuodenvaihteen yli perheen kanssa Uuteen-Seelantiin & Australiaan kauan unelmoidulle lomamatkalle ja ajattelin, että asiat lutviutuvat kyllä reissun jälkeen.

Olimme jo paluumatkalla ja meillä oli vaihto Hongkongissa, kun puhelimeni soi. Ensin ajattelin jättää vastaamatta, en tunnistanut nroa, mutta vastasin kuitenkin, koska minulla ei ollut muuta kuin aikaa siellä lentokentällä istuskellessani. Soittaja oli silloin Caprin edustaja, joka oli lopettamassa ne työt ja hän kysyi kiinnostaisiko homma minua? Wau! Todellakin kiinnosti ja siitä se ajatus sitten lähti.

Capri Collection on ruotsalainen perheyritys, joka on perustettu 90-luvun alkupuolella. Yrityksen perustajat ovat aviopari Ulf & Anna ja sydämellisempiä ihmisiä saa hakea. Rakastan yrityksen koko henkilökuntaa, he ovat kuin omaa perhettä ja kun Caprin vaatteet ovat just eikä melkein minun tyyliä, tämä liitto on todellakin perfect match. Kivoja housuja, paitoja, kaftaaneja, tunikoita, mekkoja.. Mallistossa on kiva oma juju. 

Caprin mallistoissa on ollut tosi paljon omia suosikkeja vuosien varrella ja keräsin tähän postaukseen omat lempparini. Löytyykö joukosta sinun suosikkisi?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ooh la la!

Katso muut mielenkiintoiset jutut