Päivän piristys – NOT oranssi pellavajakku

Moni happystylebymerja instani seuraaja tietääkin, että uusin vaate-edustukseni on ruotsalainen New Odd Things eli tuttavallisemmin NOT. NOT:lla on mallistossaan kivasti mm. pellavaa ja esittelinkin viime viikolla instassani NOT:n kauniin pellavajakun kolmessa eri värissä (pinkki, oranssi, valkoinen). Kysyin samalla suosikkiväriä ja voittajaksi taisi nousta oranssi. Itse ajattelin ensin fanittavani eniten pinkkiä, mutta lopulta päädyin itsekin oranssiin – tykästyin todella ko. väriin!

Koska oranssia löytyy ylipäätään vaatekaapistani aika vähän eli sitä ei tule yhdisteltyä juurikaan muihin vaatteisiini, päätin haastaa itseäni oranssin pellavajakun suhteen ja kehitellä siihen yhdistelmiä olemassa olevista vaatteistani. Seuraavassa nopeasti tehtyjä asukokonaisuuksia:

New Odd Things NOT pellavajakku mekon kera

1. Ajlajkin puuvillainen frillamekko eri väreissä on ollut suosikkini jo pitkään ja tämä musta sopii erinomaisesti oranssin kanssa. Lisäsin mekkoon Saddlerin leveän vyön, jolloin mekkoon tulee kivasti muotoa ja jalassa on kenkäedustuksemme espanjalaisen Toni Ponsin supermukavat kengät!

New Odd Things NOT pellavajakku eläinkuosihameella

2. Capri Collectionin eläinkuosihame on ollut vaatekaapissani pitkään ja tykkään todella siitä. Hameen kanssa Capri Collection toppi ja vyönä Saddlerin leveä punosvyö. Kengät myös Toni Pons. Nämä kengät muuten otin suoraan uutena kenkälaatikosta viime elokuussa ja tanssin niillä samantien neljä tuntia betonilattialla eli lesti on tosiaankin best best!

New Odd Things NOT pellavajakku vajaamittaisilla farkuilla

3. Capri Collection vaaleat vajaamittaiset farkut ja huomiona, että ei ihan kaikki farkkuni ihan kapeimpia ole, lol. Yestin pusero ovat jakun kanssa kiva pari arkikäyttöön. Jalassa Toni Pons espadrillokset, joissa yksi raidoista on mätsäävä oranssi, vyö Saddler.

New Odd Things NOT pellavajakku trikoomekolla

4. Ajlajkin trikoinen tunikamekko on kiva ja monikäyttöinen vaate. Mekko on kaunis V-pääntie, laitan yleensä topin tai alusmekon alle. Tämä tunikamekko on ollut monessa reissussa mukana, se sopii myös erinomaisesti kapeiden housujen kanssa. Kenkinä Copenhagen Shoes sandaalit, joista tulee taatusti yhdet lempparini tänä kesänä.

New Odd Things NOT pellavajakku leveillä housuilla

5. Capri Collection keveät viskoosiset leveät housut ja Capri Collection toppi ovat jakun kanssa perfect match. Tyylikäs, mutta simppeli yhdistelmä. Hetkeen minulla ei ole ollut näin leveitä housuja, mutta nämä ovat kerrassaan ihanat! Copenhagen Shoes sandaalit viimeistelevät kokonaisuuden ja ovat sopivat keveät tähän asuun.

New Odd Things NOT pellavajakku farkuilla

6. Capri Collectionin farkut ja Capri Collection toppi ovat rento yhdistelmä jakun kanssa. Toni Ponsin korot sopivat tähän asuun erinomaisesti, kengät ovat nubukkia. Vyö Saddler.

Tämän pellavajakun kanssa olisi sopinut myös todella hyvin asuyhdistelmä numero viisi valkoisena/luonnonvalkoisena eli valkoiset pusero ja housut, mutta omasta vaatekaapista ei nyt tähän hätään sellaista löytynyt. Nämä kaikki kuusi asuvaihtoehtoa olivat omasta mielestäni superkivoja ja olin ilahtunut, että aika nopsaan keksin näinkin monta asuyhdistelmää ihan nykyisistä vaatteistani. Näitä kaikkia voisin todellakin tämän jakun kanssa käyttää.

Itse ehkä tykästyin eniten vaihtoehtoon numero viisi – kuten edellä jo kirjoitinkin, yhdistelmä on tyylikäs, mutta simppeli. Mikä yhdistelmistä on sinun suosikki?

4 Responses

  1. Aivan ihania asukokonaisuuksia. Olen uusi seuraaja ja mietin onko missään listaa jälleenmyyjistä.

    1. Hei, kiitos ja ihanaa, että löysit tänne, toivottavasti tykkäät! Listaa ei sinänsä ole, mutta minulta voi aina kysyä, autan mielelläni vaateasioissa ja muussakin osaamiseni mukaan. Ihanaa kevättä sinulle 🙂 Terkkusin, Merja

    1. Heippa Anne, itsellä vähän sama fiilis, että kaikki kivoja ja voisin pukeutua näistä mihin vaan. Mutta leveät housut -yhdistelmä himpun verran mieluisin. Kivaa päivää sinulle 🙂 Terkuin Merja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ooh la la!

Katso muut mielenkiintoiset jutut