Capri Collectionin upeakuosinen Skyler kaftaani

Kirjoitin tällä viikolla aiemmin ”Capri Collection huitula meets forest” -postauksen, mutta koska Skyler kaftaani on tämän syksyn ehdoton huitulasuosikkini, se ansaitsee ihan oman postauksen. Skyler löytyy myös omasta vaatekaapistani ja tiedän jo nyt, että meistä tulee pitkäaikaiset ystävät. Skylerin kuosi on kerrassaan upea!

Capri Collection Skyler kaftaani
Capri Collection Skyler kaftaani
Capri Collection Skyler kaftaanissa on upea kuosi!
Capri Collection Skyler kaftaanissa on upea kuosi!

Ja hei onpa muuten mahtavaa, että olette löytäneet blogiini! Blogit eivät ehkä ole kovin muodikkaita juuri nyt ja niitä monet jopa lopettelevat, mutta minulle se on ihana väylä kirjoittaa ajatuksistani. Jatkossa ehkä kirjoittelen myös enemmän henkilökohtaisempia tuntojani, vaikka pääasia on tietty näissä tyyli-, vaate- & pukeutumispostauksissa. Ja aina kivempi jos postauksia joku lukeekin ja tässä tapauksessa huomaan, että kyllä lukee. Blogissa on myöskin se kiva juttu, että siihen mahtuu tekstiä ja kuvia enemmän kuin instaan. Ja onpahan se myös omissa käsissäni, instakiemuroista kun ei koskaan tiedä. Eilinen huolipostaus muuten herätti teissä tuntoja, kiitos kivoista kommentoistanne instan, viestien ja blogin kautta, vertaustuki on best best!

Capri Collection Skyler kaftaani on kiva pari coutattujen housujen kanssa
Capri Collection Skyler kaftaani on kiva pari coutattujen housujen kanssa
Capri Collection Skyler kaftaani on helppo asustaa moneen eri menoon
Capri Collection Skyler kaftaani on helppo asustaa moneen eri menoon

Tänään lyhyesti virsi kaunis ja pidemmittä puheitta ohessa Skyler-kuvapläjäys, eikö olekin kiva kaftaani? Ja väri on kyllä 10+! Ja jos Capri Collectionin upea syysmallisto kiinnostaa enemmänkin, voit lukee siitä lisää täältä.

Kuvat ovat taas tietty ihanan Jetan ottamia, kurkkaa Jetan upeita kuvia instassa, hänen tili löytyy nimellä jettajphotography.

Heissulivei, nyt minulla alkaa miniloma! Ciao!

2 Responses

 1. Löysin sattumalta tieni tähän blogiin. Olen jo ”kypsässä” iässä oleva nainen ja haluan lukea juuri hiukan ns. vanhempien kirjoittajien blogeja.

  Vaatteet ovat minulle ihana asia. Haluaisin pukeutua rohkeammin, mutta minussa on arkuutta. Nyt luen mielenkiinnolla kaikkea kivaa, mitä tänne kirjoitat. Kiitokset!

  1. Hei Leena, onpa kiva kuulla, tervetuloa matkaan <3 Minulla myös instatili nimellä happystylebymerja eli jos sinulla instagram, niin kurkkaa sinne, siellä vielä enemmän pukeutumisasiaa.

   Jos sinulla toiveita aiheiden suhteen, otan niitä ilolla vastaan.

   Ihanaa syksyä sinulle! Terkkusin, Merja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ooh la la!

Katso muut mielenkiintoiset jutut