Juhlista elämää aina kun vaan voit!

Olen täällä blogissani hieman valottanut aika rankkaakin lapsuuttani/nuoruuttani/aikuisuuttani, mutta olen myös mielestäni saanut elämässäni monin kerroin ihania asioita takaisin. Olen pyrkinyt käsittelemään elämäni nurjat puolet, jotta voisin keskittyä kaikkeen ihanaan, jota elämällä on minulle tarjota. Ja juuri nyt elämä tuntuu taas keveältä, iloiselta ja ihanalta!

Nauti elämästä, elämä on ihana matka!

Suurin onnistuminen elämässäni on ehdottomasti kaksi upeaa ja niin rakasta tytärtä!! En voi sanoin kuvata, miten ylpeä olen heistä kummastakin. Kaipa kaikkien vanhempien pitäisi näin tuntea, mutta itse en ole saanut sitä valitettavasti osakseni. Mutta tyttäreni ovat saaneet ja toivon, että se kantaa heitä pitkälle.

Nauti elämästä ja juhlista sitä, aina kun löytyy aihetta

Ja koska olen sitä mieltä, että elämä on lyhyt ja jokainen tilaisuus juhlistaa elämää pitää hyödyntää, juhlistimme eilen esikoisen opintojen loppusuoraa – lääkiksen valmistujaiset kun siintävät horisontissa ja valajuhlaa vietetään ensi maaliskuussa. Viimeinen täysi lukuvuosi loppui eilen tenttiin ja päätimme lähteä syömään jonnekin kivaan paikkaan. Esikoinen toivoi illallispaikaksi Tampereen Pons-ravintolaa ja niinpä suuntasimme sinne.

Ravintola Pons Tampere

Olen käynyt Tampereen Pons-ravintolassa kerran aiemmin lounaalla ja miehen kanssa drinksuilla, mutta illallinen on ollut vielä testaamatta. Ja hitsit miten hyvää ruokaa saimmekaan! Itse en ole enää aikoihin syönyt lihaa, joten kala-annos jos toinenkin on tullut nautittua, mutta Ponsin ruijanpallas oli ehkä paras nauttimani kalaruoka ikinä! Ruoka oli kaikkiaan kymppi ja niin kiva ilta muutenkin – seura, tunnelma, juomat sekä näkymät olivat ihan parhaasta päästä. Iso suositus Pons-ravintolalle niin lounasaikaan kuin illallisellekin.

Ravintola Ponsissa Tampereella on erinomaiset drinkit

Tampere on täynnä loistavia ravintoloita, tässä siis taas yksi suositus lisää. Erinomaisen ruoan lisäksi Pons-ravintolan sisustus on upea, ehkä hienoin jonka minä olen nähnyt. Ja näkymät Tampereen ylle ovat hienot, varsinkin jos saa ikkunapöydän. Ehdottomasti taas kokeilun arvoinen paikka!

Ja jos aiempi postaukseni Tampereen ravintolatarjonnasta kiinnostaa, löydät sen täältä.

2 Responses

 1. Onpas ihanan valoisa postaus! Nostan hattua asenteellesi!! Tunnen ihmisiä, jotka ei koskaan pääse eteenpäin ikävistä lapsuuden tapahtumista, vaan katkeroituvat. Se on hirveän surullista! Ihanaa, että kirjoitat asioista ja olet käynyt niitä läpi ja kasvanut eteenpäin. Itsekin marmatin lapsuuttani vielä alle kolmikymppisenä, kunnes hiljalleen päästin irti negatiivisuudesta. Aloin ymmärtää vanhempiani ja välit lämpenivät. Nyt kun heidän kuolemastaan on 7 vuotta, kaipaan heitä joka päivä.

  Minua kiinnostaa ravintolat myös ja ilahduin kun esittelit sellaisen ravintolan, jota en ollut edes huomannut Tampereella! Se on pakko mennä testaamaan! Mun ravintolalistalla on 70 Tamperelaisravintolaa, joista vast 9 olen testannut. 😋 Suosittelen testaamaan Sasorin! Tai Aloha Ramenin tai Fujimin, (jos tykkää Japanilaisesta).
  Olen esitellyt ravintolat (ne 9) blogissani ja matka jatkuu, kunnes kaikki on läpikäyty! 😄
  Viimeisin käyntini löytyy täältä:
  https://thildan.blogspot.com/2023/05/yhdeksas-ravintolakaynti-kajo.html

  1. Oi, kiitos kauniista kommentista <3 Kyllä itselläkin on ollut usein tiukka paikka, jottei olisi katkeroitunut, mutta onneksi olen ainakin vielä toistaiseksi löytänyt keinoja taistella sitä vastaan. Iso kiitollisuus siitä mitä elämässäni on, saattaa olla se avaintekijä. Ja se, että olen hakenut ammattiapua, josta olen saanut voimavaroja asioiden käsittelyyn.

   Hei mahtavaa, kiitos listasta, minäpä käyn ehdottomasti lukaisemassa ja poimimassa vinkkejä 🙂 Asumme pk-seudulla, mutta mäkkeilemme ahkerasti keväästä syksyyn ja samalla syömme Tampereen loistavissa ravintoloissa. Monta hyvää on vielä testaamatta, lauantaina on vuorossa uutuusravintola PSTA.

   Ihanaa helatorstaita sinulle! Terkkusin, Merja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ooh la la!

Katso muut mielenkiintoiset jutut