Vaikka en mikään keittiön hengetär olekaan, rakastan brunsseja ja ne ovat erityisesti esikoisemme ja minun erityisalaa (tosin esikoisen erikoisalaa on kokkailu yleensäkin, hän todella tykkää siitä).
Olen yrittänyt tehdä brunsseja ihan tavallisena viikonloppunakin, niistä tulee niin kiva fiilis – voi istua rauhassa pöydässä, jutella ja nauttia hyvästä ruoasta.
Ohessa yksi idea, mitä brunssilla voisi tarjota:
- Chia-vanukas
- Vohvelit savukalatäytteellä sekä sipuli, avocado & rucola
- Ruisnapit wasabi-katkaraputäytteellä
- Smoothie (banaattti, avocado, pinaatti, mantelimaito, turkkilainen jugurtti, hunaja)
- Hedelmät, mustikat & mansikat
- Brie & suolakeksit
- Foccacia @viimeistamuruamyoten ohjeella
- Vohvelit kermamascarponevaahdolla
- Mansikat & sulatettu suklaa
Tämä on tosi helppo toteuttaa, ainostaan tuo Viimeistä murua myöten -blogin foccaccia on vähän työläämpi, mutta todellakin sen vaivan arvoinen.
Bon appetit!