Vaatemallisto Ajlajkin parhaita vuosien varrelta

Poistelin tänään kuvia kännykästä ja törmäsin ihanaan reilun vuosi sitten Ajlajkin kevätmallistosta 2022 kuvattuun videoon. Joo tiedän, että maailmassa on isompiakin murheita kuin vaatemerkin loppuminen, mutta minulle tämä yrittäjyys ja vaate-edustajan työ ei ole pelkkää työtä, vaan se on myös ihmisiä, yhteistyökumppaneita, tarinoita, fiilistä, pukeutumista, inspiroitumista & innostumista. Ja kaikkea tuota Ajlajk minulle toi. Ja merkin loppuminen kuin salama kirkkaalta taivaalta yhdellä puhelinsoitolla oli minulle iso pettymys. Ja en ole päässyt siitä vieläkään yli. Menetin superkivan edustuksen ja samalla se oli myös iso taloudellinen menetys.

Ajlajkin kaftaani kahdessa eri värissä
Ajlajkin vaatemallistossa oli aina monikäyttöisä puuvllamekkoja

Niinpä käännän veistä haavassani ja laitan oheen itselle mieluisia kuvia Ajlajkin vaatemallistosta. Valokuvaus Jetta Jalander on kuvannut näitä minulle vuosien varrella ja tykkään todella paljon näiden kuvien fiiliksestä. Ja kaipaan noita mekkoja!! En ole miltään merkiltä löytänyt yhtä kivoja mekkoja!! Minulla on useampi Ajlajkin mekko vaatekaapissani, mutta nyt en raaski käyttää niitä, kun en saa uusia tilalla. Lol!

Ajlajkin mallistossa oli todella kauniita mekkoja
Ajlajkin vaatemallistossa oli joka vuosi todella kauniita mekkoja

Olen yrittänyt miettiä, mikä Ajlajkissa oli niin spesiaalia, etten mukamas muista sitä samaa löydä. Mutta Ajlajkilla oli vaan kiva oma tyyli ja fiilis, sitä on jopa vaikea kuvailla ja itsekin ymmärtää. Kaikki heidän mallistonsa vaatteet olivat mitoitukseltaan ja kaavoitukseltaan todella passeleita minulle. Ja lukuisat jälleenmyyjät sekä asiakkaat myös tykkäsivät Ajlajkista, tiedän sen.

Ajlajkin juhlamekko on niin kaunis, yksi minun lempivaatteista kyseiseltä merkiltä

Tässä yllä olevassa kuvassa näkyvä juhlamekko on ollut minulla monissa juhlissa päällä ja se on minun lemppari.

Tuo tiiliseinäinen kuvauslokaatio on muuten huikea vanha tiilitalo lähellä Lahtea. Ihan mieletön fiilis näissä seinissä ja mikä valo! Jetan ottamat kuvat ovat aina superkauniita <3

Ajlajkin off-shoulder mekko, johon voi myös lisätä vyön
Ajlajkin off-shoulder mekko, jota voi pitää myös näin

Toive on nyt heitetty universumille uudesta kivasta vaatemerkkiedustuksesta. Se ei voi olla mitä vaan, vaan sen pitää tuntua just oikealta. Ja tiedän kyllä, kun se perfect one osuu kohdalle. Ja tiedän myös, että asioilla on tapana järjestyä, kunhan hetki on oikea. Siihen saakka jatkan haikailua ja näiden kuvien fiilistelyä.

Kaikki kuvat Valokuvaus Jetta Jalander

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ooh la la!

Katso muut mielenkiintoiset jutut