Aikuisen naisen ihonhoitovinkkejä By Raili -tuotteilla

By Raili on luottokosmetiikkaani. Ensi kosketus hänen tuotteisiin tapahtui viime vuonna somen kautta, kuinka muuten, jolloin kiinnostuin niistä niin paljon, että ostin viime kesänä muutaman tuotteen itselleni. Syksyllä sain lisää tuotteita testavaksi ja sille tielle jäin. Osan esittelemistäni tuotteista olen siis saanut ja osan ostanut itse.

By Raili ymmärtää aikuisen naisen ihoa ja sitä, mitä se tarvitsee hehkuakseen. Eikä ihmekään kun miettii miten pitkä ura Raili Hulkkosella on naisten luottokaunistajana, sinä aikana on kyllä kertynyt ymmärrystä ja näkemystä, mitä meidän suomalaisten naisten iho kaipaa ja tarvitsee.

Tykkään kaikista tuotteista, joita olen käyttänyt, mutta ehdoton suosikkini on Hydrating Lotion hoitoneste. Käytin ensimmäisen pullon jo loppuun ja kävin ostamassa heti uuden. Tuote on ihanan nestemäisen ohut, sitä levitän ihan ensimmäiseksi puhdistetulle iholle aamuin illoin. Neste kosteuttaa kasvojen ihon (voi levittää myös decolteelle) ja sitä voi myös kerrostaa, jos iho tuntuu kuivalta – tämä tuote on ehdoton ja siitä en tule luopumaan ikinä.

Toinen suosikki on Pro Glow Perfecting Face Mist, jota suihkautetaan meikin päälle. Suihkeesta tulee raikas olo ja se tekee meikkiin kaunista hehkua sekä kiinnittää sen. Vähän kuin ”suihkepullokesäsateessa” seisoisi, tiedätkö mitä tarkoitan? Tämä mist loppui minulta juuri, en ollut edes huomannut ja niin addiktoinut olen tuotteeseen, että lorautin pulloon vettä, jotta sain vielä suihketta kasvoilleni. Täytyy käydä siis kaupoilla.

By Raili

Pro Lift Night Mask kuuluu myös ehdottomiin suosikkeihini, se on ravitseva ja täyteläinen yönaamio. Ei ole liian raskas ja on juuri sopivan kosteuttava elvyttämään kasvojen ihoa yön aikana. Tätä tietty levitän kaulallekin. 

By Raililla on myös kätevä itseruskettava kasvovesi (onkohan se muuten vielä, olen ostanut viime kesänä ja en heti löytänyt sivuilta sitä), seerumeita, useita kasvovoiteita, silmänympärysvoide jne. Kuten sanottu minulla on useita näistä tuotteista käytössä ja niistä on tullut osa päivittäistä ihonhoitoani.

By Railin meikit ovat myös vakuuttaneet minut, niistä juttua toisella kertaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ooh la la!

Katso muut mielenkiintoiset jutut